Heste- og naturinspirerede unikasmykker i ædelstene og naturmaterialer

Testemonials
Vibekes 30-års jubilæum som smykkedesigner (2013)


Testimonials" .....det hele er endt super godt, og jeg vil til enhver tid anbefale dig til andre. Tak for god behandling og super handel." Lydia.


"...jeg har jo altid stor fornøjelse af at oversætte dine poetiske tekster, og det er stadig en udfordring for mig, at ramme det du ville udtrykke." Carola. (Vibeke: Min tysk-oversætter)


"Tak for dit nyhedsbrev, jeg glæder mig til at få det næste. Vipse, vi synes begge, at dine smykker i år er det bedste, vi har set fra dig, de er både voldsomme og meget musiske, de skønne, lyse farver som georginer, og så de stærke, glødende brune, jeg kan næsten høre hestene vrinske, det bliver en meget fin jubilæums sæsonåbning, som vi vil glæde os til." Karin.


"Det er helt fantastisk hvordan du kan overføre naturen/hesten i dine smykker, sikke en glæde du kan give videre med dem, Vibeke."  Bodil."Tack så väldigt mycket för att Du tog Dig tid og gjorde Dig besvär att skriva ner berättelsen och skicka den och fotot till mig! Jag uppskattar det verklingen.

Min väninna och jag hade några härliga dagar på Bornholm. Vi fick se mycket vackert och hade många fina upplevelser med oss hem. Men jag tror att besöket hos Dig är det jag kommer att minnas längst!

Än en gång tack och många hälsningar!" Ingala.